Ford Mustang Mach-E start vanaf 49.925 euro

Ford Mustang Mach-E

Eind 2020 staat de Ford Mustang Mach-E in de Nederlandse showrooms. Even wachten dus nog, maar toch al zijn de prijzen van de elektrische SUV bekend. Instappen kan straks vanaf 49.925 euro. Voor de First Edition ben je echter veel meer kwijt: 70.940 euro.

Wie kent de iconische Ford Mustang niet? De iconische Amerikaanse muscle car is al decennia onder ons. Maar nu is er een nieuwe Mustang, eentje die luistert naar de toevoeging Mach-E. Het is een elektrische SUV die een klein beetje op de vertrouwde Mustang lijkt. Maar ook niet meer dan dat.

Instapversie

De Ford Mustang Mach-E is desondanks een lekker stoere auto, die voor elektrische SUV ook nog eens behoorlijk betaalbaar is. In ons land kost de instapversie aan het eind van dit jaar namelijk 49.925 euro. Dan krijg je de 258 pk sterke achterwielaangedreven variant mee naar huis. Het rijbereik bedraagt een aanzienlijke 450 kilometer. Er schijnt ook een versie te komen met een actieradius van 600 kilometer. Die 285 pk sterke Mach-E moet 58.075 euro kosten.

Vierwielaandrijving

De Ford Mustang Mach-E staat straks ook in de showroom met vierwielaandrijving en twee elektromotoren. De goedkoopste vierwielaangedreven Mach-E moet 57.665 euro gaan kosten. Het rijbereik bedraagt 420 kilometer. Je kunt eveneens vierwielaandrijving combineren met 540 kilometer aan actieradius. Dat kost je minimaal 67.140 euro.

GT

Wil je liever meer geld stukslaan, dan kan dat ook. Er komt nog een GT aan (prijs nog niet bekend) en een First Edition. De First Edition kost 70.940 euro maar is dan wel rijk uitgerust. Je Mach-E beschikt als First Edition verder over vierwielaandrijving en een flink rijbereik. Echter schijnen de First Editions al uitverkocht te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *